Flaminio Village

choose your language
Ita | Fra | Eng | Deu | Ned | Esp

rooms apartments

Camping Rome Italië Camping Flaminio

VRAGENLIJST

In deze sectie vindt u de antwoorden op de meest voorkomende vragen:

War zijn de openings-en sluitingstijden??
Flaminio Village is het hele jaar door geopend, de receptie 24 uur per dag.

Hoe is het mogelijk om een boekingsaanvraag te sturen?
Er bestaan twee mogelijkheden: met direkte bevestiging en op aanvraag. Om een direkt bevestigingsantwoord te ontvangen dient een borgtsom betaald te worden direkt bij de boeking. U zult on-line geholpen worden door een live booking assistant die u helpt bij het invullen van de boeking in al de fases. Wilt u echter liever een aanvraag opsturen vul dan het informatieaanvraag formulier in en ons bureau zult u zo snel mogelijk beantwoorden om u de beste onderkoming aan te bieden. In dit geval zal het bureau u de bankgegevens opsturen om de borgtsom te kunnen betalen bij de boekingsbevestiging, of als u liever wilt kunt u zelf de gegevens opsturen van uw credit card.

Hoe is Flaminio Village te bereiken?
Bezoek de sectie ‘Wegaanwijzingen’. Hier vindt u al de nodige informatie, vergeet niet dat wij ook telefonisch en via mail te bereiken zijn.

Kan ik gebruik maken van kortingen, aanbiedingen en last minute?
Als u over één van de betaalkaarten beschikt die in de sectie ‘conventies’ zijn aangegeven toon deze dan aan direkt bij aankomst. U kunt ons ook eerder contacteren om een evt. conventie aan te vragen. In elk geval raden wij u aan om de sectie ‘Last minute’ te bezoeken voor up-to-date kortingen en promoties.
Slide

Slide

1
2

 

Flaminio Village

Via Flaminia Nuova, 821 - 00189 ROMA - ITALY
Tel. (0039)063332604 - (0039)063331429 (0039)0633220505 Fax (0039)063330653
| Web Design & Develop: MAP |