Flaminio Village

choose your language
Ita | Fra | Eng | Deu | Ned | Esp

rooms apartments

Camping Rome Italiƫ Camping Flaminio
Controleer vrijblijvend de beschikbaarheid en de prijs voor uw verblijf!
Code conventie
Aankomst datum
  calendar
Aantal nachten
Personen:

Flaminio Village

Flaminio Village


Flaminio Village
Zoekt u een kamer of woning in Rome?

Flaminio Village is de ideale oplossing voor familievakanties, onder vrienden, voor plezier, werk, wedstrijd of voor een concert.

Flaminio Village is een efficiёnt alternatief van een ouderwets hotel, met kamers en woningen allen voorzien van een onafhankelijke aantree, maar met lagere prijzen, zowel in het lage seizoen als in het hoge seizoen. Des al niet te min bieden wij u al de beste hotel voorzieningen aan zoals B&B met een heerlijk ontbijt, een goed restaurant, en een efficiёnte luchthaventransport vanaf het vliegveld.

Verder is de residence gelegen in het historisch park �Parco di Vejo� in het noordelijk gebied van Rome, in een groene rustige oase. Van hier uit is het centrum van Rome gemakkelijk binnen 15 minuten te bereiken, ook met het openbaar vervoer. De juiste gelegenheid om het beste van uw vrije tijd te genieten!

Gedurende het hele jaar staat de staff van de Flaminio Village klaar om u te verwelkomen met de grootste beleefdheid en is gereed om u te helpen om de beste reisoplossingen en onderkomingen te zoeken.

U wordt alvast vriendelijk uitgenodigd om ons website te bezoeken waar u onze kamers en woningen en al onze voorzieningen kunt leren kennen, maar bovenal de speciale aanbiedingen en de laatste last minute vluchten.

In elke fase van de navigatie en boeking kunt u contact met ons opnemen voor ophelderingen en om advies aan te vragen.

Goede reis!
Slide

Slide

1
2

 

Flaminio Village

Via Flaminia Nuova, 821 - 00189 ROMA - ITALY
Tel. (0039)063332604 - (0039)063331429 (0039)0633220505 Fax (0039)063330653
| Web Design & Develop: MAP |